Sunóm Nagéla üzente 15 éve

Éti...itt a réten rengeteg van :D:D::D

Válasz

M Imre üzente 15 éve

Mielőtt a főzésbe fognátok, megkérdezem: EZ éti?
:D :D

Válasz

Sunóm Nagéla üzente 15 éve

Mire gondolsz?????

Válasz

Sunóm Nagéla üzente 15 éve

hihih..pedig nem rosssssz :P

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Angi!Mig el nem felejtem!Mikor lessz a" titokositás"feloldva!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Be kell hogy valjam,végelgyengülésben fognak kimúlni!

Válasz

Sunóm Nagéla üzente 15 éve

Szia LAci!

Csinálj pörit :D:D:D:D

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Nálam nagyon kezdenek a csigucik elszaporodni!

Válasz

Abi Karam Samirné Marika üzente 15 éve

Szegény csigucik! Igyis Ugyis!

Válasz

Sunóm Nagéla üzente 15 éve

Mi megnyúzzzuk :D:D:D

Válasz

Abi Karam Samirné Marika üzente 15 éve

Nálunk házastúl megfözik,nem tudom hány vizben!!!!!!!!!!!!
az utolsót izesitik ,majd fokhagymás szezám krémet készitenek,ebbe mártogatják az asztalnál ,a házából kihuzott csigákat.
Izlés dolga!

Válasz

Sunóm Nagéla üzente 15 éve

Szia Marika!

Egy kiló összeszedett csigából, jó ha lesz 10 deka tisztán! Én már ettem a házában sajtosan fokhagymásan és ettem már pörköltnek is.
PErsze nem házastul készítik el, kiszedik, pucolják, összerakják és úgy teszik vissza.

Válasz

Abi Karam Samirné Marika üzente 15 éve

Látnád az unokáimat,hgy szeretik... enni természetesen!!!

Válasz