Sunóm Nagéla üzente 15 éve
M Imre üzente 15 éve
Sunóm Nagéla üzente 15 éve
Sunóm Nagéla üzente 15 éve
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Sunóm Nagéla üzente 15 éve
Abi Karam Samirné Marika üzente 15 éve
Sunóm Nagéla üzente 15 éve
Abi Karam Samirné Marika üzente 15 éve
Nálunk házastúl megfözik,nem tudom hány vizben!!!!!!!!!!!!
az utolsót izesitik ,majd fokhagymás szezám krémet készitenek,ebbe mártogatják az asztalnál ,a házából kihuzott csigákat.
Izlés dolga!
Sunóm Nagéla üzente 15 éve
Szia Marika!
Egy kiló összeszedett csigából, jó ha lesz 10 deka tisztán! Én már ettem a házában sajtosan fokhagymásan és ettem már pörköltnek is.
PErsze nem házastul készítik el, kiszedik, pucolják, összerakják és úgy teszik vissza.
Abi Karam Samirné Marika üzente 15 éve
felhasználó blokkolása
törlés